Onenessblessing

De ONENESS DEEKSHA  is een energieoverdracht die je spirituele groei naar een nieuw bewustzijn activeert. Het zorgt met name voor het openbloeien van je hart, waardoor je de eenheid in alles kan gaan ervaren. Dit is meestal een gradueel proces waarin je steeds meer loslaat, uitzuivert.Je kan een intentie in je hart nemen waar je hulp bij zou willen. En het is zowel mogelijk een individuele deeksha te ontvangen, als een blessing in combinatie met een sessie. Voor uitgebreide informatie over de Oneness deeksha www.onenessnederland.nl

Bij andere sessies gebruik ik als je wilt ook de oneness blessing.

The work

Een methode van Byron Katie om lijden te verlichten en je naar Waarheid te brengen door het onderzoeken van de werking van je negatieve gedachten.

Door je gedachten te geloven, ervaar je de werkelijkheid door een filter.

En je kan door The Work terug naar de Helderheid van je oorspronkelijke natuur. 

Het brengt je in ‘Zijn’ en aanvaarden ‘Wat Is’.

Gestalttherapie

Hierin onderzoek je hoe je jouw levensenergie nu blokkeert. Bijvoorbeeld door verdriet niet te voelen, boosheid af te wijzen, op jezelf te richten
of uit te spelen, leegte niet te durven ervaren, moeite met grenzen stellen. Door je hier van bewust te worden, krijg je de mogelijkheid om
oude patronen los te laten, onaffe zaken alsnog te verwerken zodat je energie beschikbaar komt in het nu en er meer vervulling in je leven komt.

Gestalttherapie brengt je van je denken naar je voelen, door zelf te ervaren en te onderzoeken, door je bewustzijn uit te breiden en door te experimenteren met nieuw gedrag.

Meer over Gestalttherapie kan je vinden op de website www.nbgt.nl

Familieopstelling individueel en in een groep

Een prachtige werkwijze om op zielsniveau de oorspronkelijke liefde in een familie weer te laten stromen.

Waar nodig worden verstrikkingen opgelost en worden de natuurlijke verhoudingen hersteld. Het gevolg kan zijn dat overgeerfde patronen van generaties gezien worden en oplossen.

Familieopstellingen  werken transformerend en helend.

In een groep werken we met representanten (groepsleden) die op de plekken van familieleden staan. Individueel ga ik op alle plekken staan.

In het grotere bewustzijn is alle informatie die nodig is.

Of je nu zelf opstelt of in de opstelling staat van een ander, het werkt ook altijd helend voor jou.

 

Lichaamswerk en ademwerk

Lichaamswerk geeft de mogelijkheid om voorbij je denken te gaan. Het geeft informatie over voelen en stoppen met voelen, over je inhouden of juist te veel naar buiten gericht zijn. Ook hier leer je je awareness te vergroten.

Je lichaam weerspiegelt je Zijn. Het reageert heel subtiel op alles wat er is. Als je je lichaam van spanningen bevrijdt en je energie kan weer stromen, dan voel je je ook als mens steviger staan. Hoe meer grond je in jezelf hebt, hoe opener je kan zijn en hoe meer vreugde en levensenergie je kan toelaten.

Ademsessies zijn een prachtige werkvorm om tot in de diepte van je cellen oude patronen en energieen los te laten en meer ruimte te maken voor leven.

Ademsessies zijn zacht en helend.

 

Polariteitsmassage

Een polariteitsmassage is een zachte massage en werkt vooral op energieniveau. Het zorgt voor doorstroming van energie waar deze geblokkeerd is. Het herstelt het contact met je lichaam en leert je openen voor ontvangen. Een massage werkt heel aardend, ontspannend, integrerend en helend. Je krijgt wat je nodig hebt.

Zelf vind ik het echt een verwenmassage.

 

Living essence work

De Living Essence Sessies zijn speciaal ontworpen om je in Zelfrealisatie te brengen.

Door middel van diepe ontspanning kom je in contact met je innerlijke weten en zijn.  En in deze ontspanning reik ik je diverse visualisaties en therapeutische technieken aan om op een diep niveau los te laten wat er tussen jou en wat je Werkelijk bent in staat.

Je zal ervaren dat je Openheid bent, onbegrensd Bewustzijn waarin alles verschijnt.

Deze werkvorm maakt het ook gemakkelijker om om je denken heen te werken.

De helingen gaan diep.

MERKABA HELINGEN

De Merkabahelingstechnieken werken krachtig doordat meerdimensionale lichtvelden zijn geaktiveerd.
Hierdoor kan een sterke helingsenergie doorstromen die via eenvoudige handoplegging in combinatie met intentie wordt gegeven.

 

 

Home Werkvormen